Dykkerleder kursus (Divemaster)
Divemaster er det første trin på den professionelle linie indenfor PADI systemet, det er der hvor du syntes at dykning er en sjovt sport og gerne vil lære andre dette.

Kravene/forudsætningerne til et Divemaster kursus:
• Du skal have tage et Rescue Diver - & et EFR-certifikat.
• Du skal minimum være 18 år.
• Du skal have 60 loggede dyk ved kursuset afslutning.
• Du skal være medlem i PADI ved kursuset afslutning. (skal fornyes hvert år)
• Du skal have dit eget udstyr.
• Du skal have en gyldig lægeerklæring.

Hvordan foregår et Divemaster kursus:
Uddannelsen udvikler dine lederegenskaber og giver dig omfattende teoretiske og dykkertekniske kundskaber. Disse kundskaber giver dig mulighed for sammen med en instruktør, at lede dykkeraktiviteter og deltage i uddannelse af rekreative dykkere.

Divemaster kursusset indeholder både udvidet dykkerteori, praktiske øvelser og praktisk deltagelse, som hjælpeinstruktør ved bådture og dykkerkursere.

Du vil under hele forløbet blive coachet af instruktøren og forløbet af et Divemaster kursus, aftales derfor mellem eleven og instruktøren.

Pris & hvilke muligheder har jeg så bagefter:
Et DIVEMASTER kursus koster 5.995,00 kr., inkl. certifikat, manualer.
Depositum på kr. 1.500 kr. betales ved tilmelding og restbeløbet på 4.495,00 kr., som skal betales inden kursusset start.
Kursusset er ekskl. betaling for et medlemskab (kontingent) hos PADI.

Et certifikat fra et Divemaster giver dig muligheden for at lede dykkerturer, udføre prøvedyk og hjælpe ved uddannelser af dykkere. Du bliver dermed et forbillede for andre dykkeraspiranter.
Det giver dig også muligheden for, at du tager det næste skridt på den professionelle linie, som EFR Instruktør, Assistent Instruktør og/eller Open Water Scuba Instruktør.